fbpx

Har du någonsin känt dig stressad, överväldigad eller negativt påverkad av tankar och känslor och känt att du inte haft kontroll över hur du ska hantera det?

Har du, kanske flera gånger i ditt liv, funderat på att förändra eller förbättra vissa vanor för att leva ett hälsosammare liv men haft svårt att komma igång?

Bär du en dröm om att uppnå mer av ditt potential och nå dina mest ambitiösa mål men känner att något håller dig tillbaka?

Har du hamnat i en ekonomiskt svår situation eller känner att du har ont om pengar och inte vet hur du ska gå vidare?

Om du kan svara JA på bara 1 av dessa frågor kan den här kursen vara för dig.

Programmet är uppdelat i dessa 3 grundläggande områden och inom varje område finns det nivåer: nybörjare, mellanliggande och avancerad. Endast du kan veta när du är redo att gå vidare till nästa nivå efter att du har behärskat övningarna inom den sektionen. Denna kurs är på nybörjarnivå.

De 3 grundläggande områdena är: 1: sinne-kroppshantering, 2: Problemlösning och intuition och 3: manifestation.

Sinne-kroppshantering handlar helt om att lära sig att komma åt olika nivåer av ditt sinne. Du kommer att uppleva allt från djupa nivåer av medvetande, även känt som Theta-hjärnfrekvensen, till att komma åt medvetandetillstånd medan du är vaken och dina ögon är öppna – vi har kallat detta för Alfa.

Problemlösning och intuition har varit en kärnelement i programmet. Varje person har förmågan att bli mer intuitiv och få tillgång till en större känsla av kunskap. Det här programmet kommer att lära dig hur du gör detta och få tillgång till en skatt av information som du inte ens visste fanns tillgänglig för dig.

Och sist manifestation. Nu för tiden pratas det mycket om att manifestera och idén att vi kan skapa vad vi vill. Det är en kraftfull tanke och det här systemet kommer att lära dig hur du börjar märka de små manifestationerna som du redan har i ditt liv så att du kan konditionera ditt sinne att inse och känna igen framgång i de större och större manifestationerna.

Din deltagande i den här kursen kommer att öppna dörrar till en rad otroliga möjligheter. Vi fokuserar på att träna ditt sinne genom positiv psykologi och aktiva meditationer.

Vi kommer att avslöja de negativa mönster som kanske har hållit dig tillbaka tidigare. Jag kommer att ge dig verktygen för att identifiera och bryta dessa begränsande övertygelser så att du kan nå ditt fulla potential.

Kursen kommer att erbjuda dig insikter och strategier för att ersätta dåliga vanor med hälsosammare och mer produktiva, vilket kommer att förbättra din välbefinnande avsevärt och förbättra din livskvalitet.

Genom praktisk träning kommer du att utveckla medvetenhet om dig själv och din omgivning. Detta kan hjälpa dig att fatta kloka beslut och navigera genom livet med större klarhet.

Du kommer att lära dig att ta kontroll över ditt eget sinne och dina tankar så att du bättre kan hantera stress, ångest och negativa tankar effektivt, vilket förbättrar din mentala hälsa.

Målet med kursen är att hjälpa dig att upptäcka och så småningom utnyttja ditt fulla potential. Vi tror att varje individ har inre styrka och potential att uppnå vad de önskar, och vår kurs är utformad för att vägleda dig på den resan.

När du lär dig att använda ditt sinne till fullo kan du uppnå framgång inom alla områden och bli en vinnare i ditt eget liv.

Vi uppmuntrar dig att ta det modiga steget mot att förbättra ditt liv genom att anmäla dig till vår nästa kurs, idag. Du förtjänar att leva ett liv med ökad medvetenhet och full kontroll över ditt sinne.

Låt oss arbeta tillsammans mot din framgång och välbefinnande.

För att se när nästa kurs är, kolla in evenemangssidan.

    [instagram-feed]