fbpx

Stefani Hansen, även känd som Lady Sashia, är en kraftfull talare och författare med en gripande livshistoria. Med rötter i Danmark har Stefani övervunnit en rad tuffa utmaningar, inklusive mobbning, sexuella övergrepp, våld i hemmet och självmordsförsök, för att bara nämna några. Uppvuxen i ett område präglat av våld har hon genomgått utmanande prövningar som en gång fick henne att tappa hoppet om livet.

Trots att hon kämpade, förlorade allt och kände sig helt vilse, har Stefani förvandlat sin livshistoria till en överlevnads- och framgångsresa. Idag är hon en certifierad livscoach, Ny Story Coach, tanketränare och ängelkorts-läsare som hjälper andra att hitta styrkan inom sig själva och återupptäcka meningen med sina liv. Stefani är ett levande exempel på hur man kan gå från mörker till ljus och fungerar som en inspiration för dem som går igenom svåra tider.

I sina presentationer delar Stefani med sig av sin personliga resa och hur hon, genom mental träning, personlig och andlig utveckling och inre styrka, har gått från självmord till framgång. Hon inspirerar och visar hur man kan återhämta sig från de mest extrema situationerna och hitta styrka i sina egna erfarenheter.

Att boka Stefani Hansen ger din publik möjligheten att lära av en verklig överlevare och motivationsfaktor. Hennes historia är en kraftfull påminnelse om mänsklig uthållighet och potentialen för förändring och tillväxt. Stefani kommer att inspirera och utmana din publik att omfamna sina egna livsutmaningar och sträva efter personlig tillväxt och framgång.

Med Stefani som talare får du en gripande och kraftfull presentation som kommer att lämna din företags eller organisations publik inspirerad och motiverad att tackla sina egna utmaningar och sträva efter framgång. Boka Stefani Hansen och låt henne guida din publik på en resa mot positiv förändring och personlig tillväxt.

Språk: Danska, svenska, engelska

Prisområde: 10 000 – 30 000 SEK exklusive moms, transport och vid behov, boende.

Stefani arbetar inom områdena Föreläsningar, Personlig Coaching, Kurser och Workshops.

Hon är belägen i Hässleholm, Skåne, Sverige.

Stefani erbjuder skräddarsydda föreläsningar anpassade till sin målgrupp, vilket inkluderar skolor, studieförbund, föreningar, myndigheter, kommuner, landsting och företag, bland andra.

Ämnen som Stefani talar om:

Hennes livshistoria.
Inspiration.
Inre styrka.
Personlig utveckling, målsättning.
Våld i hemmet.
Mobbning.
Sexuella övergrepp.
Mental hälsa.

Life is meant to be lived.

So live NOW!

Lady Sashia

För att veta mer om hur du bokar Stefani för ett evenemang, vänligen kontakta Sveriges Talare.

[instagram-feed]