fbpx

Har du någonsin känt dig stressad, överväldigad eller negativt påverkad av tankar och känslor, och känt att du inte har haft kontroll över hur du ska hantera det?

Har du, kanske flera gånger i ditt liv, tänkt på att förändra eller förbättra vissa vanor för att leva ett hälsosammare liv men funnit det svårt att komma igång?

Bär du på en dröm om att uppnå mer av din potential och nå dina mest ambitiösa mål men känner att något håller dig tillbaka?

Har du befunnit dig i en ekonomiskt svår situation eller känner att du har brist på pengar och inte vet hur du ska gå vidare?

Om du kan svara JA på bara en av dessa frågor kan den här kursen vara för dig.

Programmet är uppdelat i dessa tre grunder och inom varje grund finns det nivåer: nybörjare, mellannivå och avancerad. Endast du kan veta när du är redo att gå vidare till nästa nivå efter att du har bemästrat övningarna inom den delen. Denna kurs är på nybörjarnivå.

De tre grunderna är: 1: sinnes- och kroppshantering, 2: problemlösning och intuition och 3: manifestation.

Sinnes- och kroppshantering handlar om att lära sig komma åt olika nivåer av ditt sinne. Du kommer att uppleva allt från djupa nivåer av medvetande, även känt som Theta-hjärnvågsstadiet, till att komma åt medvetandenivåer medan du är vaken och har ögonen öppna – som vi kallar Alpha.

Problemlösning och intuition har varit en kärnelement i programmet. Varje person har förmågan att bli mer intuitiv och få tillgång till en större känsla av vetskap. Detta program kommer att lära dig hur du gör detta och får tillgång till en mängd information som du inte ens visste var tillgänglig för dig.

Och sist manifestation. Nu pratas det mycket om att manifestera och idén att vi kan skapa vad vi vill. Det är en kraftfull tanke och detta system kommer att lära dig hur du börjar lägga märke till de små manifestationerna som du redan har i ditt liv så att du kan träna ditt sinne att inse och känna igen framgång i de större och större manifestationerna.

Ditt deltagande i denna kurs kommer att öppna dörrar till en rad otroliga möjligheter. Vi fokuserar på att träna ditt sinne genom positiv psykologi och aktiva meditationer.

Vi kommer att upptäcka de negativa mönster som kan ha hållit dig tillbaka tidigare. Jag kommer att förse dig med verktygen för att identifiera och bryta dessa begränsande övertygelser så att du kan nå din fulla potential.

Kursen kommer att erbjuda dig insikter och strategier för att ersätta dåliga vanor med hälsosammare och mer produktiva, vilket kommer att förbättra ditt välbefinnande och din livskvalitet avsevärt.

Genom praktisk träning kommer du att utveckla medvetenhet om dig själv och din omgivning. Detta kan hjälpa dig att fatta kloka beslut och navigera genom livet med större klarhet.

Du kommer att lära dig att ta kontroll över ditt eget sinne och dina tankar så att du bättre kan hantera stress, ångest och negativa tankar effektivt, vilket förbättrar din mentala hälsa.

Målet med kursen är att hjälpa dig att upptäcka och till slut utnyttja din fulla potential. Vi tror att varje individ har en inre styrka och potential att uppnå det de önskar, och vår kurs är utformad för att vägleda dig på den resan.

När du lär dig att använda ditt sinne till fullo kan du uppnå framgång inom alla områden och bli en vinnare i ditt eget liv.

Vi uppmuntrar dig att ta det modiga steget mot att förbättra ditt liv genom att anmäla dig till vår nästa kurs idag. Du förtjänar att leva ett liv med ökad medvetenhet och full kontroll över ditt sinne.

Låt oss arbeta tillsammans mot din framgång och ditt välbefinnande.

För att se när nästa kurs är, kolla på evenemangssidan.

Program:

På lördag morgon kommer vi att gå igenom utvecklingens fyra hörnstenar och de fyra stegen till framgång. Detta inkluderar de olika frekvenser som vår hjärna opererar inom och vad det betyder, samt hur vi kan använda dem. Vi kommer att arbeta med stresshantering, och du kommer att genomgå några övningar och en guidad meditation för att hantera stress omedelbart, så att du kan bli medveten om signalerna när stress närmar sig och hantera den innan den tar över. Morgonen avslutas med en lång guidad meditation för att hjälpa dig att slappna av.

Lördag eftermiddag kommer vi att fördjupa oss i tre sätt att sätta mål. Detta är inte det som vanligtvis lärs ut. Vi kommer att diskutera vilken metod som ska väljas i olika situationer och vad som krävs.

Du kommer att hitta och sätta mål som fungerar för dig. Återigen kommer du att delta i en guidad meditation där vi använder mitt favoritverktyg för att hjälpa dig att programmera och fokusera på dina mål. Vi kommer också att lära oss att göra snabba meditationer (under 10 sekunder) som du kan använda för att uppnå dina dagliga mål.

För att åstadkomma allt detta krävs en mental rening, som vi kommer att göra som grupp. Här kommer vi att arbeta med språk och hur vi pratar med oss själva och andra, vilken inverkan det har på vår hälsa, ekonomi, relationer och den självbild vi har skapat. Du kommer att få övningar som hjälper dig att skapa en självbild som stämmer överens med vad du önskar. Som en mycket användbar och rolig färdighet kommer du att lära dig att vakna utan väckarklocka.

Negativa vanor och begränsande mönster är det som hindrar oss från att leva det liv vi önskar. Vi kommer att undersöka vad de är och hur du kan förändra dem. På söndagen kommer vi att fokusera mer på vår intuition och att använda mer av våra sinnen. Du kommer att lära dig övningar som kan hjälpa dig att lösa problem även medan du sover.

För att få mer information om kursen, fyll i formuläret nedan.

[instagram-feed]